uFeel.me
* * *
Автор: ende,  13 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 754
Обичам те
и винаги ще те обичам
дори и в този труден час,
когато не намирам нищо мило,
за тебе само мисля аз.
И нищо, че сърцето е сковано
и не усеща нищичко почти,
че те обича не забравя
и тихо и мъчително тупти.
Ще се завърна обещавам,
след ден, след два, и днес дори!
Вратата си открехната оставяй
и малкото детенце приюти.
Ще се завърна същата и цяла,
окъпана във твоите очи,
ще заблестя със блясък непреходен
и малкото сърце ще се стопи...

31.08.2003г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me