uFeel.me
* * *
Автор: ende,  13 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 539
Оставяш ме безгласна, бездиханна
и сливаш времето във мен.
Да ме обичаш се страхуваш,
но мога ли без теб и ти без мен?!

Любов без страх – това е невъзможно,
без рани немислимо е сега,
щом толкова жестоко те обичам,
че завъртял се е чрез теб светът!

Раздялата е призрак черен,
а бе надвиснала над нас,
но сълзи се родиха в мене
и задушиха гневния й бяс.

Със нова сила те обичам,
пожертвала сърцето си за теб.
На вечна вярност ти се вричам –
свидетел ми е в с е к и ред!

14.03.2003г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me