uFeel.me
* * *
Автор: ende,  13 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 414
Обичай ме!
Това мога да кажа,
защото свършват думите –
остава лепкавата тишина.
Часовникът тиктака
и утре ден е –
не искам да бъда сама!
Защото знам – обичам те!
Загубена не чувствам нищо –
с а м о т е б!
И няма самота, и отчаяние,
но липсваш ми –
Ела! – Обичай ме...

05.11.2004г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me