uFeel.me
* * * * * * *
Автор: zigitop,  15 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 232

рехави минути

подритвани

по тротоара

тях аз събирам ги

за тебе

два мига летни

днес намерих

дарих ти ги

примесени

със стари зимни нощи

и видях те

толкова щастлива

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me