uFeel.me
* * *
Автор: ^eLeNa^,  19 юли 2013 г. в 06:59 ч.
прочити: 203
Ти ли не се обърна да ме спреш?! 
Аз ли не посмях до теб да спра?!
Лъгахме ли се, когато търсихме,
а знаехме къде е любовта?!

Сега е отлежало вече всичко, 
не съм същата като преди.
Не си и ти - времето на никой не прощава,
но още ме попарват твоите очи.

А трябва да те гледам по-различно,
не ми прилича ролята на наивното дете. 
Но погледнеш ли ме, то крещи във мене
и иска сякаш да те спре.

А аз знам, че е нередно,
разминахме се на онзи кръстопът.
Съдбата не прощава грешки -
днес всеки има собствен път.

Времето да бъдем смели свърши,
сега ще се гледаме само отстрани.
Какво е, а какво можеше да бъде,
ако по-непредпазливи сме били.

Има ли надежда всичко да се върне, 
същите да бъдем пак. 
Или просто времето отмина 
и пропуснахме момента си от страх...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me