uFeel.me
* * *
Автор: zigitop,  16 март 2012 г. в 01:37 ч.
прочити: 173

* * *

 

една ръка

пробива тежките завивки

и докосва моята

капка топлина

тропическа

пробужда нега

късно ли е

и защо съм толкоз

уморен

 

града ме смуче денем

 

искам да избягам с теб

далече

зад горите тилилейски

заради дела библейски

пренебрегнати

в името на бъдеще

неписано

 

но днес

умората е моята любовница

прости

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me