uFeel.me
Umutla yasiyorum
Автор: Nevi,  14 септември 2012 г. в 10:00 ч.
прочити: 397

Kayboldu kelimeler beynimin icinde,


kalbim sevgi dolu vuramiyorum disari,


umutla yasiyorum sen bunu biliyosun diye!


 


Sana olan askimi nasil dillere dokeyim,


sairler bile benim sana olan askimi


yasamamistir, bebegim!


 


Ama ben seni deliler gibi seviyorum,


umutla yasiyorum sen bunu biliyosun diye!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me