uFeel.me
Размишление... (на англ.ез. с превод)
Автор: Snowflower,  3 декември 2009 г. в 08:25 ч.
прочити: 358
                
Contemplation...


The world is fond of high technologies -
prefers to \"chat\" instead of talk;
reads SMS instead of poetry
and surfs through Net instead of walk.

You find the charm in techno-rhythm
but not in sound of birds\' song.
You don\'t go out to climb a mountain -
just meet the nature on your desktop.

2008 г.


И превода ми:


Размишление...

Светът високи технологии владеят -
\"чат\" предпочитан е пред разговора жив;
и SMS-си днес заместват и поезия,
а \"сърфът\" в Мрежата - разходката, уви.

Магия в техно-ритъма откривате,
а не във песента на птиците.
Планински върхове не покорявате -
природа на десктопа само виждате. 
            

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me