uFeel.me
It wasn't love
Автор: miss_messy,  9 октомври 2012 г. в 00:36 ч.
прочити: 237

I knew it wasn’t love,
you didn’t love me enough.
I knew it was a waste of time,
I knew you were never mine.

 

I saw your true colours,
your world is not like it should be.
I know I will never be yours,
there is no future for you and me.

 

You never know what love is,
all around you is a lie.
I cannot live like this,
without love I would die.

 

It wasn’t love, it never was,
my life will never be like yours.

You like the lies, the strangers...
you never loved the one who really cares.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me