uFeel.me
All I want to say (Всичко, което искам да ти кажа) + Превод!
Автор: ville_valo_brc,  6 юни 2010 г. в 17:27 ч.
прочити: 526
There is light into your eyes girl
which makes me smiele like for nothing
and I can not wait the night to see you again,
becouse I love you so much darling.

Oh yea, when you\'re beside me I want to tell you
,,adore your look and your wonderful face\"
Oh dear, now I\'m under your love spell
and I knell in front of you to embrace me.

Having you phone number
I want to call you, baby,
but my fear is not giving me slumber
I\'m just afraid to call you baby
just afraid so much afraid.

And now I wonder if I kiss you or forget.
Тhese thoughts constanstly fret me.
Аll i want to say it that I love you baby
and I hope that you love me maybe.

Момиче, има светлина в твойте очи,
която ме кара да се усмихвам сякаш напразно
и аз не мога да дочакам нощта, за да те видя отново,
защото, любима, те обичам прекалено много.

О, да, когато си до мен искам да ти кажа -
,,обожавам твоя поглед и лицето ти прекрасно\"
О, скъпа, сега аз съм под твоето любовно очарование
и коленича пред теб, за да ме прегърнеш.

Имайки телефония ти номер
аз искам да ти се обадя мила,
но моя страх не ми дава покой
аз просто се страхувам да ти звънна, любима,
просто се страхувам, толкова много се страхувам.

И сега се чудя дали да те целуна или забравя.
Тези мисли постоянно ме измъчват.
Всичко, което искам да ти кажа е, че те обичам, скъпа,
и се надявам, че може би и ти ме обичаш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me