uFeel.me
оТЪПяло безУМие
Автор: estela,  7 юни 2009 г. в 18:46 ч.
прочити: 445
Онемявам. В боязън пролазвам
там, до трона ти: КУЛа от знания...
ти застрелваш ме с фрази цитатни
и с таланта си грубо премазваш ме.

Аз килимче съм. Стъпките дебна ти.
Да ме газиш. Така пак те имам.
Светли шарки към тебе протегнати
са МЕЧтите, с които засПИВам.

Но наПРАЗно. Високо е славата.
По земята отдавна не сТЪПваш.
НИЩо. Стига ми огъня в клАДАта,
с който мен в мъченица преВРЪЩАШ.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me