uFeel.me
марка три в едно
Автор: CARICATA_na_nata,  2 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 436
Да се срещнем в някой бар,
ама май за мен сте ...стар!
Не сърдете ми се ,господине
ще Ви кажа нещо,да Ви мине!
В Русе живее голяма красотичка,
но е само с една звездичка!
Да стихоплетства тя умее
и явно весело живее!
Изглежда като на пано
изобщо марка три в едно.
На Пипи, вий пишете
и малко и се помолите
На Вас да се порадва
баз да Ви удари брадва!
Какво ще стане, не се знай,
но ще видим кой е \"по-по-най\"!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me