uFeel.me
голяма заигравка
Автор: CARICATA_na_nata,  2 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 850
Царицата:
Правиш ми голяма заигравка,
но внимавай да не ходиш на поправка!
Преди това да ти напиша
дългичко умувах,
че за тебе се страхувах,
да не стане тай,
че заради една мома от Филибето-
да ти яде голям бой дупето!
Че жена съм аз на мъж с пари
и когато откачи може всекиго да умори!
А аз нали съм жена от сой
много мъже заради мен са яли бой!
Но ако искаш да ме опознаеш
трябва мъничко да потраеш
и ако се решиш отивай на опашката да се редиш!
Че който ме е чакал и за мен е плакал,
за него съм била -аз ИСТИНСКА ЖЕНА!

ТОЙ:
Да кажа мога сто неща
на тази истинска ЖЕНА!
Че е така, то си е ясно,
но нещо става тук опасно!

Ауууу, как започнах да треперя
и търся място да намеря.
Направо ще умра от страх,
че можел съм да ям пердах!

От мъж богат с юмруци тежки
за моите забежки жежки
по хубавата му съпруга
по-хубава от всяка друга!

А тя за мен се е загрижила
че да не стане на кюфте
от якия пердах дупето ми -
съвсем ме взема за мезе!

Но откъде де знае Викито,
че Павката е супер пич?
Че точно цели във десетката
от километър стар Москвич.

Че на опашки не нарежда се,
че всичко му е баш наред,
че със жените супер нежен е
затуй го пускат най-отпред!

Че не му пука за мъжете им,
че виждал е какви ли не,
че е превивал гърбовете им,
да молят се на колене!

За Викито обаче - може
да се прежали - ей така!
Защото тя го заслужава,
защото си е баш ЖЕНА!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me