uFeel.me
да ти вържат тенекия
Автор: viktor,  28 април 2009 г. в 01:27 ч.
прочити: 420
Седя. Пуша. Ставам... Ходя.
Крача. Крача. Сядам. Чакам.

Гася. Поглеждам. Скачам. Вземам.
Обличам. Тръгвам. Крача. Стигам.

Чакам. Идва. Влизам. Сядам.
Иска. Плащам. Къса. Хвърлям.

Пътувам. Гледам. Зяпам. Свиркам.
Пристигам. Ставам. Слизам. Чакам.

Оглеждам. Чакам. Плюя. Паля.
Пуша. Пуша. Пуша. Пуша.

Хвърлям. Мачкам. Ритам. Мисля.
Гледам. Слушам. Тръскам. Бачка.

Откачам. Клякам. Сядам. Псувам.
Чакам. Чакам. Писва. Ставам.

Решавам. Зарязвам. Тръгвам. Стигам.
Влизам. Сядам. Поръчвам. Носят.

Пия. Пия. Пия. Пия.
П-ия. П-ия. Пппи-я. Падам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me