uFeel.me
ЗзДП :)))
Автор: zorry,  9 януари 2010 г. в 14:57 ч.
прочити: 434
Не вървя аз по стъпките ти,
нито ти вървиш по моите,
но пресичат ни се пътищата
и се разделят... на завоите.

Дори широка да е улицата,
на нас все ще ни е тясно -
ако ти тръгнеш наляво,
аз ще тръгна надясно!

Щом червено светне светофарът,
без да се оглеждам преминавам,
щом зелено светне,
                              на тротоара,
но от другата страна,оставаш!

Нека се срещнем на \"СТОП\"-а
на съседната пряка!
За да не ми отнемеш предимството,
спри на метър от знака...и чакай!

Подам ли мигач,последвай ме,
разбери ме без думи!
Нека спрем играта на гоненица,
нека не пукаме гуми!

Уж пораснали хора сме,
а държим се като диваци!
Да се укротим е време и да си припомним
правилата и пътните знаци!


                            
       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me