uFeel.me
Зайо - ученик
Автор: poli_,  4 ноември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 491
Зайо с книгата говори
и на ученик се той престори,
че в училище е трудно,
а на Зайо му е чудно.
Чете и пише той в захлас,
но трудно е в първи клас.
Не играе с другите дечица
и завърши със шестица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me