uFeel.me
Завистливо
Автор: valsodar,  18 август 2011 г. в 19:26 ч.
прочити: 520
 Да бях, аз Бард придворен -
 дарен с притворство и лукав.
 Охолно бих живял, доволен -
 от тез, що чесал съм отзад!

 Да бях, Поет аз начинаещ -
 подмазващ се на всекиму подред.
 Все мойто име ще се споменава, 
 от всеки - с посветен от мен сонет!

 Уви  - Ни бард съм, ни поет съм славен - 
 и пиша само глупости в римуван ред. 
 За туй, така съм скучен и банален
 ни бард съм, нито съм поет!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me