uFeel.me
Засвири ми, овчарю
Автор: nella_gold,  24 февруари 2011 г. в 21:12 ч.
прочити: 444
Засвири ми, овчарю,
със кавала - до дупка.
Аз ще слушам в омая,
и тревица ще хрупкам.

Ако нещо кавала...
просто само немее,
вместо него ще пробвам,
с меден глас да заблея.

Полегни си на сянка,
`ей, на - тука, под бука,
аз ще бъда стопанка
и на стадото – тука.

Ако искаш водица,
да ти й мирна главица,
аз овнето ще пратя
за вода до реката.

И след пладне, когато
слънце зайде нататък,
по пътечка води ни -
до обора – накратко...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me