uFeel.me
Заразителну :)
Автор: nella_gold,  8 октомври 2010 г. в 13:48 ч.
прочити: 575

- по „ Ша си сменям пОла! :)”
                            на Пинче
и... пусветено на Мара от Бдим-а!
(Да ни съ чите от люде дет им ги
няма първите... осемнайсе)



Пустата му Мара!
Фсе й бръмбали в главатъ!
И ма сирсемосва!
Маро, кък ш` са опирирвъш?
Ти ни виждаш ли, чи „здравито” й въф криза?!
А пък ти съ инатиш, тъкава.
Щяла да си сменя май... полЪт(а)...
Не тъка, бре, тъй ни ста`а!
Имъ секви даджи на пазаря.
Що ши страдъш, да съ опирирваш, драга?
Виш сига, така ни можи!
Пък и твоичкия, знайш ли
накъде ш` съ пудкара?!
Што ши гу турмозиш тъй чиляка,
и ` ептен убратин ши гу издукараш.
Я вър`и ти неска на пазаря,
Мятай ги сокак подир сокак –
има там йедни ми ти тъкова...–
мъгазини, долу из мазите,
„СексиШопи”сякаш им думАхъ...
Там, де, има `начи ийни кулани -
с фсякъкви такъми, с мъндрахулки...
евтину ши ти излязът, май чи...
Пъ, пра`и съ, колкут щеш мъжага!
И да видиш как ши ти приляга!
Мъ, тогас Гуран да види,
как ши му изядаш `ляба!
Щоту да си дреми ощи –
плявъта у плевника му`лясва.
Що ни съ зайеми, да тъ... утакова?
(То, ас май съвет ти давъм -
леле, пък  съм са увляклъ-
сякъш чи съм уредена ...`сякак.
Амъ, да ти кажа щот ми писнА...
Да ти съ уплача, джанъм!
Щот, и моичкия напуследък
май съфсем и исфирясъл –
казва ми, чи уж съм застъряла,
па си гони други луди баби...
лелей, и мискинина му ниеден!).
Амъ, нек мъ фани мен миракът –
той у чудо ши съ найди с мени.
Къто си сменя полатъ,
киткатъ ши сложа нат ухоту,
и тогас ши му пукажа
как съ прайш на важин, `начи!
Чи кът пувлека йднъ упашка...
- ут плевника чак до дуваря,
Шъ ги тръшкам мъшките, юнашката.
Той да си... такова бабата със прашката...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me