uFeel.me
Задачка Закачка
Автор: alexyslav,  2 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 453
Закачка, задачка

Съученичките закача и по цял ден е на гаража,
една задача му поставете, решението ще чака
догодина може и да се сети той да го напише,
но задява младите девойки, а училището само двойки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me