uFeel.me
За жената или Тя 3
Автор: bobssy,  29 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 457
Там на края на вселената,
където никой не е ходил знай!
Там ще търся обновената,
версия на моят рай.

Името й не е важно,
нито външният и вид.
Даже и без тяло снажно,
пак оставам й навит!

Предишната ме нарани дълбоко,
бъгава ще е била уви.
Бръкна толкоз на дълбоко,
че системата ми тя изтри.

Още аз немога да инстална,
нова версия "Сърце".
Не остана нищо вече,
всичко до последен байт ми взе.

Ала новата е яка много,
няма бъгове въобще!
Тъй си мислех, и нещеш ли,
хванахме се за ръце.

Но уви, намеси се отново.
Таз проклетница-съдба!
Син екран - от долу надпис
- знай не съм сама!

Ох съдба проклета ,
вече писна ми от теб.
Знай - на линукс ще мигрирам,
и не ще инсталвам вече теб.

Макар и малко грозновата,
като гущер да била.
Не ще изневери когато,
баш попаднал си в беда.

Имах нужда аз от тебе,
но с(ъс) мен се подигра.
Знай ще дойде ден когато,
ще останеш пък и ти сама.

Но недей тогава да ме пингваш,
аз и фаерлоу ще си кача.
И заявките ти смешни,
ще подмина с вдигната глава!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me