uFeel.me
За всички мутри
Автор: svetlana,  30 септември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 598
В днешно време те ценят,
ако парите ти вонят
на наркотици и на кръв,
но нищо-важното е, че си пръв.
Ще си на почит, уважение
щом гледаш със пренебрежение
и харчиш ти пари на поразия
и демонстрираш тъпотия.


Ти имаш прякор малоумен,
до теб е охранител слабоумен.
Твоят джип, най-нов модел,
за 200 бона си го взел.
Той има номер специален,
брониран е и с вид брутален.
В него сяда твоята мадама,
която спи и с още двама,
но само по споразумение,
по твое лично усмотрение.

Ти носиш скъп часовник и костюм
неотговарящи на твоят ум.
Когато на коктейли ходиш,
все манекенки с тебе водиш.
Общуваш със звезди и политици,
които искат твоите парици.

Ех, животът ви изглежда песен,
но пилетата се броят наесен...
Във вестника ще пише някой ден
как с два куршума бил си умъртвен,
че било е туй поръчка
на някоя тебе подобна пръчка,
че е борба за територия
с много дълга предистория...

Но истината май е друга -
пионка ли си, параван или прислуга?....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me