uFeel.me
За вратата, очилата и още нещо (Дямян и krasimira1)
Автор: krasimira1,  23 октомври 2010 г. в 08:43 ч.
прочити: 321
Заговорихме се с Дямян в късна доба
да напишем хумореска направихме проба

Звъня от пет минути вече
къде се губиш не отваряш?
Какво ли днеска си облече?
Идвам да ме съблазняваш.

Звъниш, ама кой ща чуй?
Кат наврях са в обора.
Кво обляках ли?Ей, туй
и ся ши го видиш зора.


Оле, сбъркал съм адреса
Какъв обор, какви слова?
Търсих моята принцеса
а попаднах на баба зла.


Сбъркал бил, ами чети
Обор бре, тури очилата
Принцеса ли? Ах,Мечти!
Зла ши викаш на козата.


Ма ти била си и устата,
аз с такива се погаждам
Я бабо, сложи софрата,
от думи не се наяждам.


Брех! Ти, кат у вас си
- Гладен съм, бабо, ши ям.
Кат та гледам курназ си.
Има ракия и супа цял казан.


Ами да хапнем супата
да стопим разстояния.
А после може и ракията
да ни дойдат желания.


Ши та хапна тебе, сербез.
И желания ти са прищяли.
Стопявам ти ги кат петмез,
От ракията да пиеш, успя ли?


Бре серт жена, излезе бабо
набързо подслади ме тука.
Така е, зрение като е слабо!
Къде чукаш, къде се пука?!!


Асъл! Затуй,баба, внимавай
Да ни объркаш пак вратата.
Ку трая диоптъра умножавай,
че да ни та бий после жената.


То ако имаше кой да бий
щях ли по врати да звъня?
Айде съветите си ти завий
и да поемаме към... греха.


От ръцете на баба най-боли,
дай та набия, ти мине мерака.
Нахрани се, сега си върви
ходи търси греха в хоремака.


Ох мила, ти верно си инат
и бойна, покрай теб жужи.
Правя ти романтичен свят.
Не ме позна, очилата сложи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me