uFeel.me
За салама, за БДИМ, за честта! (Etchi и krasimira1)
Автор: krasimira1,  30 март 2011 г. в 09:53 ч.
прочити: 271
баба Красунка и баба Ана
пак се хилотят на мегдана

Або, Абченце, Ела!
Пиис, баба - Не крий котарака!
За мир говоря, модерно е сега!
Кротка съм, изляз от храсталака!
Баба Красчи бе, дет ма тури вици
и ши ма вардят е`ни момчета…
Що пък не?! Им напрая мекици,
банци, торти, салати и кюфтета.
Ан чи тъй ми! Де съм отишла?!
Седя до печката, киткити полея,
а пък друго е, джиджано в града…
ще ида, Або, там да поживея…


Або, Або, Аборигене,
аз няма викам ти... мац, пис
Дан`тъ разглезвами без време
ма казвам ти Ела (яви са бис).
Искаш ма пратиш президенка
то не става тъй – раз, два, три...
рейтинг тряба (същ на Ненка)
пък и Або - Ненчо да н`си ти?
Речи му Краске (ела сестро тук).
Да н`си събира мечтите у кълбо.
Че още рано е за бунт (хяйдук).
Со кротце, благо... нек е с добро!

А пък и Або, нали рече „салама”
за него тий, за един`я сервилат...
Краске ти иди, аз тук ши остана
Иди разгледай кво то туй град!



Ще му рекна, Ано, рапорта приет!
Ни са захващай, Абченце,с кълбета,
защото кат заслушваш до някой плет,
мож та завържат БДИМските бабета.
Тъз работа, не става само с мечти,
на където си тръгнал, аз са връщам!
Ана е блага затуй задиряш я ти,
зарад нея в самолет са превръщам.
Отивам, сестро, сал да разузная
ква заплата дават, колко храна
от близо с онез младежи са запозная,
и сервилата с каква точно е цена.

Иди, Краске, ма не мож тъй сама.
Опасно е, красотница какват си ни,
в града може хванеш ти фира...
Або, иди пази я, гардбоди и бъди.
Внимавай с бодито и, добре пази я
там на Дундукув, всяква са въртят.
Теб сал вярвам (туй ептен не крия).
Уменията боригенски ши ва спасят.
И донесете от салама, ш`дигустирам
нал касапски - месопре...со ми е рода,
да ги проуча де (матриали събирам)
президенству кво ядат, къв му е вкуса.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me