uFeel.me
За именниците днес, поздравителен адрес
Автор: Etchi,  10 февруари 2009 г. в 00:32 ч.
прочити: 502

Да пуска поздравите по-приляга
на нашата любимка - баба Краска 
Днес на мен - баба Ана, се налага
да я отменям, дорде е до Небраска...



Не знам февруари дали ще бъде май,
но наздравиците няма да имат край.
Давай Ано, да запрятаме ръкави пак
трапезата да подреждаме, няма как.


Е щом ни се пада, ще я подредим...
(Абе защо така все на нас ни е ред?)
Харно де, празник пак ще честитим,
дай с усмивка поздравителен куплет.

 


Ама и това мила, си е изкуство дори,
нека  именниците поздравим в зори.
Даряваме от пожелания букет красив
и нека всеки техен ден да е щастлив.

 


Нека са здрави, че без здраве на къде?
Нека наситят деня си с много топлота!
И нека животът с пълни шепи им даде
най-чистото и нежно цвете - любовта!

 


Ано, то хубаво поздравите отправихме,
а кои ще празнуват да кажем забравихме.
Има в календара много специален ден -
Валентиновците да празнуват е отреден!


Ч е с т и т о !

10.02.2009г

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me