uFeel.me
За Данчето
Автор: desita,  11 март 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 465
Данчето симпатяга е голяма,
за шегите равна на нея няма!
Тя е истинска работарка
и е всеки ден голяма свежарка !

Опаковки с магическа пръчка измисля
и разходните им норми внимателно обмисля.
Със САНТА е приятелка голяма
и тази счетоводна система плаче за нея като я няма.

Цвета на косата често мени си
това май от настроението й зависи !
В рекламно лице на боите на Ален Мак се превърна
и мита за телевизионните манекенки преобърна.

Приятели много около себе си има
и всеки четвъртък на купон ги взима.
Весело прекарват цялата компания
„Тарикатска среща” за тях се превърна в мания.

Стихове много за разни хора е сътворила -
да реди рими е нейната сила.
Днес и аз стих за нея измислих
личността й тук с удоволствие избистрих !

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me