uFeel.me
ЗА ПЛЕТКАТА И...СМЕТКАТА! (За конкурса)
Автор: Slava56,  30 септември 2008 г. в 16:02 ч.
прочити: 609

Ади, Марче, на дернекаааааа!

Да н` забрайш да дунисеш

на илечиту юрнека,

дету щеши да плитеш!

Чи ми речи отзарана

щерката ми, мойта Ана:

"Майко, хладно стана вече!

Няма малката елече.

Зарежи го интернета,

погрижи се за детето!

Хващай куките веднага -

туй на бабите приляга!"

.......................................

Ох, кажи ми, душо блага,

как тъй туй ша ми приляга!

Тука свивка, там наметка -

ич ни влазят в мойта сметка!

Мислях...да съ ондулиръм,

ноктиту да си лакиръм,

па да ида на мегданъ,

някой дедо млад да хванъ -

с негу да си прайми сметкатъ...

Ай да му съй и на плетката!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me