uFeel.me
ЗА ПЛЕТКАТА И... СМЕТКАТА! (За конкурса) (2)
Автор: Slava56,  30 септември 2008 г. в 18:48 ч.
прочити: 602

diva рече: "Слушай!

Я кажи на щерката:

сякакви жилетки

има на дюкяна."

И кураж ми дади -

да ни съ придавъм,

ами да излазям

скору на мегданъ.

Друг пък ми путфърли

(ней ут нашту селу!)

дъл съм съ наконтилъ

тъй...кату куконъ...

и дъл съм наясну,

кът утказвъм плеткатъ,

чи мой да ми излези

малку кривъ сметкътъ...

Тя, сметкатъ ми, се сий кривъ -

й да съ наконтъ, й да ни съ...

Ку знаях к`во ши ми утивъ,

чи с негу да съ нагласъ...

Утдету мина - да мъ зяпът

със укукорини учи!

(Уф, ква съм саму... ниприличнъ...

амъ... дано ни ми личи!)


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me