uFeel.me
ЗА КАХЪРА НА ДЕДО ЖОРО :)
Автор: dedo_J,  4 февруари 2009 г. в 17:40 ч.
прочити: 325

Кахъра на бабите лесно реши се,
оформи обаче се мене кахър!
На старата слива обява че пише
(къде ли е одил из оня бахър!)

успял и съседът да зърне, решил се
ръка да на бабите в нужда предложи!
- Ела - ми намига - че списък се пише
на всички, желаещи в нормите Божи

тъдявните люде да вкарват и пазят!
Сърцето ми сви се от новост такваз!
Едно е от утре при тебе да влазят,
пределно различно конкурс, а и мраз!

"Останах без расо! Светците ме мразят!
Ядосал навярно съм нявгаш един!"
Въздъхнах! Заръчах реда да ми пазят
и изповед в кръчмата правя. Амин!

(а)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me