uFeel.me
ЗА БЕЗКАХЪРИЕ :)
Автор: dedo_J,  5 февруари 2009 г. в 16:46 ч.
прочити: 252

/Ждрашти! (хлъц) Мно'о са уважа'ами, нали?!/

- Налей ми, кръчмарю - е мойта молитва
и шепна я с взор, да не духна свещта,
а ти да ме лъжеш недей се опитва
че съмнало вън е и сън е нощта!

- Налей, че се виното лей, а не сипва
и нека не хващаме онз диалог
акълоналиващ, кръвта че ми кипва,
че друг ще е връзка на бабите с Бог!

- Налей ми, налей и на Шкафечето даже,
и гледай си твойте, кръчмарски дела,
а той ще ми всичко за кастинга каже,
че писа се в кюпа и той за бела!

"Наздраве!" дори ще го чакам да каже
и тъй да двамина се днес веселим,
а нека и Господа внасят си даже
чевръстите наши бабета от БДИМ!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me