uFeel.me
ЗА БДИМ - КОНКУРСА
Автор: Slava56,  28 септември 2008 г. в 09:20 ч.
прочити: 513

Къф е тос конкурс, мари? Ази де съм бляла?

Де убявътъ виси? Що ни съм видялъ?

Гледъм, сти съ наредили на мегданя сите -

де по сами, де по двечки, римите редите!

Баба Ана с баба Краска списъка оправят,

с дедовците от селОто бързичко съ справят!

Ама... дедовците малко! Кой ду куя да слагат?

И затуй пу ингилишки кастинг съ налагъ!

То, и`биз кастингъ йе ясну, Димка ви гу казъ:

щот` сти "умни и чаровни, тичат дядовци по вази"!

Ей я Ана - на герана глас от младост чува!

(уж ши бяга, ма ни вярвъм - ощи гу сънувъ...)

Хриска с погледи съ сваля, за либоф наричъ.

К`во от туй, чи веч` йе баба, многу И приличъ!

Бравус, Марче! И ут твойта виртуална плетка

станала е, гледам, баЯ дългичка жилетка!

ЗЕми, душко, да изкараш и едно илечи,

щоту на мегданя вечер хладничко йе вечи!

Димка... и тя сън ни спала, пунавила прежда!

Уж ни можела го (хумора), пък... за медал с надежда!

Сал аз май съм закъсняла да придам твурбатъ...

Кой мий криф, да ни съм блялъ...т уй мий за отплатъ...

...

Ма... ши земъ дъ пупитъм главната ни, Ана:

аку ощи сбира жури - ф негу да мъ тури!

 

 

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me