uFeel.me
Ягодка
Автор: meri-20,  19 юли 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 591
Обичам нежната ти кожа
всяка вечер да милувам,
и по този начин мойте грехове да изкопувам.
Гладка като кадифе,
разделяща сърца на две.

Тя е нежна и е сладка,
като зряла ягодка в ливадка.
Меката като коприна яготка сладка,
дай ми я на мен като изненадка.

Аз ще ти откасна платта си в замяна
и тогава вечно ще сме двама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me