uFeel.me
ВСИЧКИ РИБКИ ПЛУВАТ!
Автор: Kubrat,  7 април 2011 г. в 22:09 ч.
прочити: 335

Рибата се пържи във тигана, миризма разнася се навред!

Плува в олио шарана, гладен е гостът и нашият поет!

Обичам риба, обичам хайвер, как хапвам и пийвам си бира!

Във хола се черпя с авер, рибарски истории, жената сервира.

 

И всеки разпалено говори как на Дунава голяма риба уловил!

Синът ми и той спори, как сом хванал и свойта въдица строшил!

Всеки се хвали! Никой не спира! Рибата свършва и биричка няма!

Тръгваме утре на язовира! Консерви аз вадя и бира голяма!

 

 Сутринта пак за риба с колата, пътуваме за язовира Бели Лом.

 Пийвам кафе, но боли ме главата, ах, таз риба, ще хванем ли сом?

 Там хора, рибари с коли каравани. Мадами пекат се на воля.

 Палатки, чадъри край водата събрани. Шарани за скарата поря!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me