uFeel.me
ВИНО ОТ ДРЕНКИ
Автор: mt46,  28 март 2011 г. в 19:56 ч.
прочити: 2821
Вчера кръчмарката подхвърли невинно -
от дренките да напраим не компот, ами вино...

Мисла си: \"Истината в живота
е във виното, а не във компота...\"

Та със Красунка, наместо да чоплиме семки -
напълнихме три чувала със дренки...

А чувал със захар нашата кметка
донесе - ей тъй, за нейна си сметка...

Дренки, сладка вода - във бидона на Краска...
Радва се тя - и очите й бляскат...

Бърками, бърками, бърками матриала...
Краска са хили - Усмивка е цяла...

Тъй - вино от дренки ша има за цялото БДИМ -
да споменувате кметката, Краска, дядо Марин...

Марин Тачков
/Дядо Марин/

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me