uFeel.me
ВЕСЕЛ ХОРОСКОП
Автор: mt46,  1 април 2011 г. в 09:36 ч.
прочити: 485
Може да си смел ОВЕН -
но ще бъдеш уловен...

Днеска - ако си ТЕЛЕЦ -
ще те надхитри хитрец...

Ако вие сте БЛИЗНАЦИ -
не общувайте с простаци!...

Да очаква, който пък е РАК -
РИБАТА ще му предложи брак...

Щом си смел и силен ЛЪВ -
днес и утре ще си пръв...

Очертава се пред ДЕВА
да сънува двеста лева...

Ако вие сте ВЕЗНИ,
ви очакват звездни дни...

Който пък е СКОРПИОН -
ще се покачи на слон...

Може - който е СТРЕЛЕЦ -
да улучи скакалец...

Ще намери КОЗИРОГ
работа - от трън на глог...

Ако ти си ВОДОЛЕЙ,
днеска вино пий и пей!...

Може да сънуват РИБИТЕ -
бреговете на Карибите...

Марин Тачков -
\"Две и 200\" /първо издание/, 2007 г.

/редактиран вариант/



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me