uFeel.me
ВЕЧЕРНО БДИМ - ВДЪХНОВЕНИЕ
Автор: Slava56,  6 септември 2008 г. в 21:36 ч.
прочити: 504

И тъй...скуласъх с пранету, с вичерята.

ДОйди ред у кумпитъру пак да съ дзверя.

Гледам нещичку нейди да н`съм утървалъ -

дъ ни кажити сетни, че съм...баба заспала!

Тоооооо, няма лъжа да е...уф, да съ прутегнъъъъъъъъъъ...

Що ли с внучката слидобЯд и аз ни легнъх?

Ама нямаши как да съ скрия на сянка

(Трябваши да ушетъм в идна друга Седянка.

Чи там пък съм седнала на и`но мясту гурещу -

аку искати, мой да мъ питати нещу!

Спукойна съм - там никой редъ ни нарушавъ...)

Я сиги да надникна тука к`во става!

...

Дедо Гради с Вълчана съ праят, чи ги няма

и биричката тайно си пият на дюкяна.

Баба Хриска на трапезата баница слага,

за хороводец пък дедо ви Румен съ предлага...

Ох, ощи многу има за чтение...

ама спи ми съ вечи, нямам търпение...

Утре раничку младити на муре шъ заминът!

Пудир тях кат ушетъм - можи пак да намина!

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me