uFeel.me
В село имаме проблеми (2)
Автор: Etchi,  5 февруари 2009 г. в 08:57 ч.
прочити: 425

Като гледам у село има проблем,
ако тъй продължи, отива на зле.
Нашия кастинг „Поп да изберем"
довя сто кахъра, а туй ней добре.

Имаме поп-кандидат, но е млад,
дали няма бабите все да са там?
А другия, той е... използвам цитат,
той „стар коцкар"*. Ами не знам!

То мен ако питате, требе ни друг,
решение туй ще е, щот инак бели...
Единствено внос (кат бамя и лук)
таз сложна дилема ши разреши.

Импорти, експорти, траншове там
има различни... Тогаз и поп може.
Дано да е харен (и дано е голям).
Е нека тук мнение всеки изкаже!

 

(а)

05.02.2009г
(цикъл "Раздумки в БДИМово")

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me