uFeel.me
В час по история...!
Автор: dizel4eto__f,  22 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 452
Още от дълбоки времена,
истината е една.
Противим се пред дъската,
както през световната война.
Години, дати, имена а пред
мене виждам единствено мъгла.
Чувал съм за Хитлер нещо,но
не смея да го кажа,ами
ако пък е грешно?!?!?!?
Госпожата чаровно се усмихва,
ала пак я виждам как
дневника прелиства.
Пак ли сгафих нещо,
или нещо казах не добре?!
Той Хитлер бил тиранин,
а не физик....както и да е.
Историята чакаме в захлас
и тя да се посмее на всекиму от нас.
Но ние вече си го знаем,
уроците да учим,а не
с тях да си играем...!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me