uFeel.me
Утре ще ги изпера!
Автор: vesan,  24 октомври 2012 г. в 10:44 ч.
прочити: 231

(из цикъла \"Вицове в рими\")

Лежи си Пена у кревата
полузаспала. На стената,
във тъмното, приспивно цъка
часовникът, а Вуте щъка
из къщата, но подир час
и той си ляга. „Пено, аз
без гащи... гол съм...” -промълви.
„Да спя сега ме остави! –
отвръща Пена – Утре рано
шъ ги упера, като стана... „

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me