uFeel.me
Усмивка за твоя ден :)
Автор: Etchi,  6 март 2009 г. в 08:19 ч.
прочити: 1008

Чуйте (шепна под сурдинка)

една тайна днес ще споделя -

сърцето ми има си любимка,

тача я много, за нея ще горя...

Исках да кажа как се казва

това де, името и да назова,

обаче склерозата наказва...

Кажето що да сторя с това?

Радост искам да и доставя,

ако се сещате ме подсетете,

само че тайничко да става!

Името нейно днес почетете.
:)
(а)

06.03.2009г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me