uFeel.me
Урок по география
Автор: estela,  16 декември 2009 г. в 22:28 ч.
прочити: 446
Картата е толкова смутена -
твоят поглед цяла я разголи:
от Екватора до двата полюса
ти със пръсти нежно и говориш.

Искаш да ти позволи внезапно
паралелно да я разчертаеш,
да проникваш бавно, многократно
в джунглата.Там дреме раят. Знаеш.

Стара карта, свита, овехтяла.
Със какво ли ще те изненада:
че последен и разчиташ знаците
или че си сметнал сам мащаба?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me