uFeel.me
УЖ ТАКА, ПЪК....ИНАЧЕ !
Автор: Liliyanaandreeva,  30 юни 2011 г. в 09:55 ч.
прочити: 203
УЖ ТАКА, ПЪК… ИНАЧЕ

Уж съм лудетина юначна
(първа лидерка в махалата),
пък съм като безгръбначна,
на октопода между пипалата…

Уж съм учена интелектуалка
(отличничка във факултета),
пък се хлъзнах по пързалка,
измамиха ме тъпи мекерета…

Уж съм българка и расна
в край свободен и красив,
пък държавата ни е ужасна,
а народът - беден и крадлив…

Уж безкръвно сяхме вятъра
на демократичната промяна,
пък пожънахме в театъра
на тоталитаризма урагана…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me