uFeel.me
У дома расте
Автор: desuna,  22 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 424
У дома расте юначе,
много палаво обаче.
Той безстрашен е смелчага
на инат и тръшкане набляга.

Ако мама няма настроение,
той е нейното спасение.
Писъмце ще й напише на стената,
та да стопли й душата.

Материалът не е от значение,
важно е да има вдъхновение,
да напише:"Мамичко любима
в твоя син талант и дарба има!"

У дома расте страхотен любопитко,
любознайко с галеното име Митко.
Най-обича нещо да си разглобява,
чарковете му в екстаз да изучава.

В таз, желязната количка
има хубава бурмичка.
Дай му най-голямата отверка,
всичко ще изкорми за проверка.

Влакчето с кодово название "пу-па"
се търкаля,милото без колела.
А те къде са не е интересно,
важно е,че влакчето се разглобява лесно.

Вече татко може да отдъхне,
та дори от гордост да настръхне.
Иде ново попълнение,
вещо,умно поколение!

У дома расте автомобилен състезател
и на всичко що е с гуми почитател.
Капак от тенджера или тиган
за малкия разбойник е волан.

Знае скоростите, знае правилата,
не напразно викат му-белята!
Знае как с бабиния конфитюр
да намаже маминия абажур.

У дома расте момченце,
хитро,палаво детенце.
Радост вкъщи най-голяма
носи той на татко и на мама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me