uFeel.me
Трябва да е поумрял
Автор: vesan,  26 октомври 2012 г. в 18:43 ч.
прочити: 194
(из цикъла \"Вицове в рими\")

Учителят по”Етика и право”
в десети клас провеждаше урок.
Опитваше се той да обяснява
какво е ад и рай, какво е бог.

Говореше си той, а пък отзад,
с ръце прикрити под чина небрежно,
забравил всичко друго в този свят,
обарваше Иван, Росица нежно.

Учителят ядосан го посочи
И каза му; “Иване, я стани!
То бива, ама твоето безочие
надмина всяка норма! Престани!

И я кажи ми, за да влезе в Рая,
Как нужно е човек да е живял?”
“А, господине, аз това го зная –
да бъде трябва първо поумрял!”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me