uFeel.me
Тоз който...
Автор: Emo_Hienata,  12 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 879
Жив е, той жив е ! Там пред екрана
потънал в мисли, седи и пише
една дълга, сложна програма,
програма нова, мощна и бърза.
На една страна захвърлил мишка,
на друга CD, на две строшено,
очи тъмнеят, глава се люшка,
уста проклинат всичко сгрешено.
Пише той лудо, пише момчето,
бърза да чукне последния ред
хлебарка лази по чекмеджето,
към дискетите пълзи тя напред.
Два през нощта е ... Спрете сисопи
тез тъжни песни. Спри и ти, време
в таз мръсна стая! Ще се направи
и тази програма... Но, млъкни PC.
Тоз, който пише дълги програми,
това е то гений ! Него жалеят
сисоп и юсер, хакер и кракер
и Sound Blaster MOD-ове свири ...
Нощем му свети low-radiation,
а пък луната в диска блести.
Сутрин му сянка пази монитор,
Screen Saver пуска да не заспи.
Настане вечер, месец изгрее,
година мине, две си отидат,
програмиста все пие ли, пее
или в BBS до сутрин се връзва.
Но ето, вече новия вирус,
чака да бъде ъплоаднат нощес,
малък, но страшно много опасен
разрушава един BBS.
На един му бързо FAT-а прекарва,
на друг CD-ROM-а на 10 строшава,
на трети монитора бързо изгаря,
а четвърти - цялостно разрушава.
И ето, пита сисопът нещастен:
"Кажи, системо, де ти е FAT-a ?
Кой ти нанесе тоз удар ужасен ?
Кажи ми, па да си взема автомата."
Системата мощна, Maximus 5.00
със сили последни така отговаря:
"Не се занимавай с мене, сисопе,
а намери го, оня, гадняра ..."
Но съмна вече ! И на дивана
лежи сисопът, сълзите текат,
в сърце му има прободна рана,
а BBS-a е вече отвъд ...
******************************

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me