uFeel.me
Ти си ми болка, ти си радост (с много обич за Etchi)
Автор: krasimira1,  8 февруари 2009 г. в 00:00 ч.
прочити: 237

Мойта дружка драга, че и мила
от сабахлям нейде се е покрила.
През плета надничам цял ден
така ли не ти домъчня за мен?



Писала си само, че си горе-долу
да не би пък нещо да те е уболо?
Направо ми е много тревожно
ми тъй де, всичко е възможно.



Ходих да питам чучолето даже,
ако те е видяло то поне да каже.
Но отговора отрицателен беше
за изпити Жорето здраво четеше.



Викам му ще трябва да я смс-на,
ако е заспала дано да не я стресна.
Обаче, явно тя за да не ме тревожи
отговор "Добре съм" само сложи.



Мисля си таз работа няма да стане
Краска сериозно трябва да подхване.
Грабнах аз джимса и се развънях
истината каква е тогава чак разбрах.



Приятелката моя от грипа е повалена
от вируса гаден, даже има и хрема.
И сега в леглото й се налага да лежи
а пък моето сърце, много от това тъжи.



 


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me