uFeel.me
Теленце, кравичка и татко
Автор: vesan,  1 октомври 2012 г. в 20:27 ч.
прочити: 177
(из цикъла \"Вицове в рими\")

Дотолкова живота, мили хора,
побърка ме, че вече - без майтап -
научих се с животни да говоря.
И знаете ли, за фураж и шап

не си говори пустия добитък,
а за любов и изневери. Вчера
дочух теле на кравата да вика
(демек мучи): \"Виж, мамо, аз намерих

логична връзка! Аз съм твое чедо,
а ти си мама, значи моят татко
бикът нали е!\" Майката - говедо
софийско сиво - му отвърна кратко:

\"Я да мълчиш, баща ти да не чуе!
Знай, волът е баща ти, а бикът
живее при комшийката. Тя муууу е
на него крава! Чу ли ме! И... шшшшът!\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me