uFeel.me
Те ти Пено бриз
Автор: letisiq77,  15 август 2011 г. в 17:36 ч.
прочити: 409
Оф чи жега, ша са мре,
пари нема за море,
на балкона тук, дюшека,
ша надуя и полека,
с таз пръскалка за цвитята,
дето купих онуй лято,
винтилатора ша целя,
па дано са осиферя.
Мали, то туй красота,
тъй моа цял ден да лижа,
въй, сига па, кво стана,
винтилацията изгармя.
Те ти Пено, бриз у дома,
ама като сам си глама,
от не пуща климатика,
ам са прая на вилика.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me