uFeel.me
Таласъмску (ут баба ви Лъчка)
Автор: Lucky,  11 януари 2012 г. в 11:52 ч.
прочити: 320

Нущес,

на пръсти тиху са прумъквам,

ф ладилника си тършоля,

биля ни светвам-дъ’н ги събудя

мъжо и двети ми дица.

 

То, не чи ми йе гладну,

ма, ей тъй,да си пудложа,

чи инак ни ма фаща сън-

за мръфка, ста’ам таласъм!

 

Блажну-леденуу,пък сочну!

Трипери, радва съ душъ!

Я! Дигнала съм ут кумпотя

и сърми съзирам,с лозуви листа!

 

Примлясквам сънену,с блаженству…

Въх!!! Сякаш ток мъ изтрищя!

Ни вярвам в таласъми,верну,

мъ остри  нокти съ забивът у снажна ми снага!

 

Замръзва ми кръфта!Дъх не’ам!

Ни шавам!Чорт ми оди пу гърба!

Боже,пумугни ми!Стискам очИ!

Мяуу!Черната ми котка!Гладна йе и тя!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me