uFeel.me
Царят на леглото
Автор: yakim,  4 декември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 859
Аз съм Царят на леглото.
Хем съм страстен, хем съм мил.
Не една и две особи
с жезъла съм подчинил!

В любовта съм Император.
Властвам с чар - неустоим.
Трупам дами вместо злато
в харем - непреброим.

Аз съм Богът на разврата.
Няма граници за мен...
Само вечер пред Жената
се превръщам в роб смирен.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me